Centrum Kształcenia Ustawicznego
CONSULTING
Jadwiga Wyzner

Adres do korespondencji:
Al. Jerozolimskie 85 lok.21
02-001 Warszawa.


Dyrektor
+48 693 088 375
cku.consulting@gmail.com

Zapisy
+48 661 875 332
cku.zgloszenia@gmail.com

NIP - 828-100-65-75
REGON - 730189104


Polityka Prywatności
Październik  2022
Pon Wto śro Czw Pią Sob Nie
   
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31  

Nasi Partnerzy:

Opiekun Medyczny Opiekun Medyczny

Cel kursu:

Uczestnicy zdobywają podstawowe wiadomości o analizie zagrożeń dla jakości zdrowotnej produktu oraz wyznaczanie krytycznych punktów kontrolnych w procesie produkcji. Zajęcia prowadzone są w formie wykładów i ćwiczeń.

 

Adresaci kursu:

Kurs przeznaczony jest dla osób odpowiedzialnych za jakość oraz bezpieczeństwo produkowanych wyrobów branży spożywczej.

 

Program kursu:
– Ustawodawstwo UE i RP w zakresie produkcji spożywczej,

– Harmonizacja polskiego prawa żywnościowego,

– Nowe podejście do systemów zarządzania i wewnętrznej kontroli jakości,

– Historia i zasady systemu HACCP,

– Terminy, definicje, zagrożenia w przemyśle spożywczym,

– Zasady Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP),

– Zasady Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP)

– Dokumentacja i weryfikacja systemu HACCP.

 

Czas trwania: 10 godzin.

Koszt kursu: 250zł (+23% VAT).

Share Button
Wszelkie prawa zastrzeżone. CONSULTING 2019 © Wykonanie:Strony Internetowe i Sklepy Internetowe